Kevin Borlée: "Loop zodat anderen kunnen stappen!"

Kevin Borlée nodigt in een video op sociale media alle sporters uit om dit jaar de 20 km door Brussel te lopen in de kleuren van Handicap International: "Loop zodat anderen kunnen stappen!" De lopers steunen dankzij hun loopactie de slachtoffers van het conflict in Syrië.

De Belgische sprinter Kevin Borlée nodigt in een video op de sociale media alle sporters uit om op 27 mei de 20 km door Brussel te lopen in de kleuren van de ngo Handicap International. "Zo steun je revalidatieprojecten ten voordele van de slachtoffers van het conflict in Syrië," legt Kevin Borlée uit. "Door sport en solidariteit te combineren, financier je bijvoorbeeld de aankoop van prothesen." Alle sporters hebben nog tot 12 maart om zich in te schrijven. "Schrijf je snel in en kom lopen zodat anderen kunnen stappen," voegt Kevin er aan toe.

Contacteer ons
Diana Vanderheyde Persverantwoordelijke, Handicap International
Diana Vanderheyde Persverantwoordelijke, Handicap International
Over Handicap International

Handicap International is een internationale niet-gouvernementele organisatie die zich inzet voor mensen met een handicap en andere kwetsbare personen in het Zuiden. De organisatie is vooral bekend voor haar strijd tegen landmijnen en clustermunitie: sinds drie decennia helpen we slachtoffers en lobbyen we voor een mijnenvrije wereld. Daarvoor kregen we in 1997, als medeoprichter van de Internationale Campagne tegen Landmijnen, de Nobelprijs voor de Vrede.

Handicap International
Gewijde-Boomstraat 44/1
1050 Brussel